Päivitämme sivustoa maalis-huhtikuun aikana jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Sivuilla saattaa esiintyä tilapäisiä häiriöitä.

Pahoittelemme päivityksestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

REFERENSSIT

Brivatumin omistajat ja ydinryhmä on ansainnut kannuksensa yli 18 vuoden aikana kotimaassa ja globaalisti tehden yli 1100 tapahtumaa. Edullisesta todelliseen luxuryyn.

Brivatum on luotu Teitä varten, suunnittelemaan ja toteuttamaan yksilöllisiä tapahtumia Suomessa ja ympäri maailmaa – missä tahansa, milloin tahansa.

Olemme erittäin luova ja innovatiivinen yhtiö. Meillä on kaikenkattavat tapahtumaresurssit ja alan parhaat yhteistyötahot Suomessa ja maailmanlaajuisesti.

Lisäksi meillä on ulkomainen luxury-alan yritys, joka voi toimia tasokkaampien tapahtumien yhteydessä lisävoimana, tai sen kautta voimme toteuttaa täysin uniikkeja toteutuksia budjettien ollessa riittävän isoja.

Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti kotimaisia ja kansainvälisiä suuryhtiöitä, vakavaraisia pk-yrityksiä ja järjestöjä sekä varakkaita yksityishenkilöitä. Unohtamatta myöskään suurlähetystöjä, ravintoloita, hotelleja, hääpareja, yhdistyksiä, puolueita, seuroja jne.

Luomme ja tuotamme mm. yritystapahtumat, pikkujoulut, kokous-, koulutus-, elämys- ja seikkailumatkat. Suunnittellemme ja räätälöimme VIP-tilaisuudet, premium-, high class ja luxurytason tapahtumat sekä johtoryhmille ja tärkeimmmille sidosryhmille suunnatut lukuisat eri vaihtoehdot. Toteutamme ja vedämme henkilöstötapahtumat, tuotelanseeraukset, pr-tilaisuudet jne.

“You create your luck by being healthy and not regretting the past or being anxious about the future. Onnea saat kun pidät itsesti terveenä ja hyvässä kunnossa. Et murehdi menneitä etkä hermoile tulevaisuuden kanssa.

Meillä on vaan tämä hetki. Nauti siitä. Anna unelmillesi mahdollisuus toteutua. Nauti elämästäsi. Leiki. Unelmoi. Mene joka päivä kohti unelmaasi ja nauti matkasta. Naura itsellesi. Naura virheillesi.” Ilkka O.Lavas