Päivitämme sivustoa maalis-huhtikuun aikana jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Sivuilla saattaa esiintyä tilapäisiä häiriöitä.

Pahoittelemme päivityksestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

MATKAT

Suunnittelemme ja toteutamme matkamme aina niin, että asiakkaamme saavat sellaisia kokemuksia, joita perinteisten kanavien kautta on lähes mahdotonta saavuttaa. Oli kyseessä sitten palkitsemis-, kokous-, VIP-, tavallista tärkeämpi työmatka tai mikä tahansa lähtökohta, voimme toteuttaa sen alusta loppuun niin, että teidän ei tarvitse kuin saapua paikalle, esimerkiksi lentokentälle. Tarvittaessa voimme myös hakea teidät vaikka kotiovelta asti. Matkat voivat suuntautua Suomeen tai minne päin maailmaa tahansa. Mikään ei ole meille vierasta, on sitten kyseessä business-, vapaa-aika-, palkitsemis-, virkistys-, hyvinvointi-, urheilu-, extreme- tai esim. mindfulness/joogaretriitti etc.

Miksi tyytyä vähempään kun voi saada enemmän?

AINUTLAATUINEN LAPPI

KOKONAISVALTAISEEN HYVINVOINTIIN LIITTYVÄT TAPAHTUMAT JA KOULUTUKSET, PIKKUJOULUT, JOHTORYHMÄN KOKOUKSET, TUOTELANSEERAUKSET YM. TÄRKEÄT TAPAHTUMANNE UPEAN LAPIN MAISEMISSA

Luomme ja toteutamme tapahtumia, seikkailuja, elämyksiä, koulutuksia, juhlia jne. myös koko Lapin alueella (Suomi, Ruotsi, Norja), ja sen lisäksi myös kaikilla muilla arktisilla alueilla.

Kun haluatte antaa sidosryhmillenne elämyksellisiä kokemuksia, voimme tarjota niitä teille hyvin laajalla skaalalla, edullisesta luksukseen.

Voimme yhdistää esim. pikkujouluihinne tai kokoukseenne upeita seikkailuja ja aktiviteetteja, jolloin kokonaisuus on täysin ainutlaatuinen.

Luonnon oma huvipuisto on talvella parhaimmillaan! Huskyt, huurteiset puut, revontulet, porot, moottorikelkat, jäiset kosket ja monta mahtavaa seikkailua odottaa teitä! Myös kesäaikaan Lappi tarjoaa uniikkeja mahdollisuuksia, joita ei voi kokea missään muualla. Samoin syksyn ruskaretket ovat todella mieleenpainuvia elämyksiä.

Toteutamme perinteisten Lappi-aktiviteettien lisäksi runsaasti omiin innovaatioihimme perustuvia uniikkeja vaihtoehtoja niille asiakkaille jotka haluavat kokea ko. alueilla myös jotain uutta – perinteisen ohella tai sen vaihtoehtona. Superseikkailuista extremeen ja premiumista luxuryyn.

Ole hyvä ja ota yhteyttä meihin 050-600 33 tai mail@brivatum.com

Annamme mielellämme lisätietoja, laadimme teille upean tarjouksen ja toteutamme huikean kokonaisuuden – jonka muistot kantavat läpi elämän.

Yhtiöllämme on useita henkilöitä kummankin kuninkuusluokan sisäpiirissä. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme budjettinne ja toiveittenne mukaan elämysmatkoja F1:ten ja rallin maailmanmestaruussarjan osakilpailuihin, kuten myös muiden merkittävien moottoriurheilusarjojen kilpailuihin eri puolilla maailmaa. Matkat voivat olla mitä tahansa ns. normaalista premiumiin tai high class/luxury-tason toteutuksiin. Parhaimmat ovat inner circle-luokkaa. Voimme räätälöidä ja toteuttaa myös matkojen kokonaisohjelmat ja aikataulut, sekä halutessanne yhdistää ennen kilpailuja ja/tai niiden jälkeen toteutettavia muita hienoja elämyksiä matkaanne. Myöskin moottoriurheilun ja muut elämykset & business meetingit yhdistävät kokonaisuudet ovat suosittuja.