PIKKUJOULUT

Yhtiöllämme on ainutlaatuiset resurssit toteuttaa teille upeat juhlat. Budjetista riippumatta. Yli 20 vuoden eri yhtiöiden tuoma globaali kokemus, yli 1500 toteutettua tapahtumaa, huippuluokan kontaktit ja luonteeseen kuuluva ehtymätön luovuus takaavat sen, että olette parhaissa käsissä.

Voimme toteuttaa erikseen sovittavan osa-alueen tai koko tapahtuman puolestanne räätälöidysti. Saatte meiltä suunnittelun ja toteutuksen, esiintyjät, tekniikan, cateringin, somistuksen, erikoisefektit, tapahtumapaikat, kuljetukset etc. Teidän ei tarvitse kuin saapua paikalle ja nauttia. Meillä on myös kaikenkattavan kotimaan esiintyjien listan lisäksi erittäin laaja kansainvälisten esiintyjien kontaktilista intialaisista katusoittajista maailman tähtiin.

Saatte meiltä juuri sellaisen paketin jonka haluatte. Toteutamme kaikentasoisia pikkujouluja, edullisesta normaaliin ja tasokkaasta premiumin kautta high classiin.

Olemme olemassa Teitä varten, ja olemme etuoikeutettuja saadessamme palvella teitä ja luodessamme teille unohtumattomat juhlat. Pikkujoulut Suomessa tai ulkomailla, tai minkä tahansa tapahtuman missä päin maailmaa tahansa.

Kaikki pikkujoulupaketimme voidaan luonnollisesti toteuttaa ympäri vuoden, myös varsinaisen pj-sesongin ulkopuolella, ilman pikkujouluteemaa.

 

Lisätiedot ja varaukset:

E-mail: mail@brivatum.com
Puhelin: 050-600 33 (kyllä, siinä on oikeasti vain viisi numeroa 😎)
error: Sorry!
Verified by MonsterInsights