YRITYS

Olemme Suomessa ja kansainvälisesti toimiva, tapahtumiin, elämyksiin, hyvinvointiin, seikkailuihin, koulutuksiin ja esiintyjävälitykseen erikoistunut, erittäin innovatiivinen asiakaspalveluyhtiö.

Yhtiöllämme on myös kiitetty catering- ja tapahtumatekniikkaosasto, sekä monia muita palveluita asiakkaan tapahtuman onnistumisen takaamiseksi.

Meillä on oman henkilökuntamme lisäksi todella kattava kotimainen ja kansainvälinen yhteistyöverkosto, jonka kautta voimme toteuttaa asiakkaillemme käytännössä mitä tahansa, missä tahansa ja milloin tahansa. Tasokkaasti ja tyylikkäästi – kaiken suuruisille budjeteille!

Haluamme erottua asiakkaamme eduksi myös tarjoamalla sellaisia palveluita, joita muualta ei pääsääntöisesti saa. Kun haluatte panostaa sidosryhmiinne, ja kun perinteiset keinot on jo moneen kertaan koettu, meiltä löytyy varmasti ratkaisu myös siihen asiaan!

Meillä on olemassa satoja valmiita vaihtoehtoja elämyksiin ja tapahtumiin, ja luomme niitä jatkuvasti lisää. Räätälöimme kaiken kuitenkin aina asiakkaamme tarpeiden mukaan.

Meillä on yli 18 vuoden ja yli 1100 tapahtuman kokemus Suomesta ja ulkomailta. Brivatum on perustettu syksyllä 2011, mutta teimme business planin mukaisesti vain pohjatöitä usemman vuoden ajan Suomessa ja rajojen ulkopuolella, kehittääksemme kotimaisen ja kansainvälisen konseptimme parhaaksi mahdolliseksi kaikille asiakkaillemme. Siihen tuli päätteeksi muutama isompi perhetragedia, ja kun niistä selvittiin, olemme nyt aloittaneet Brivatumin varsinaisen liiketoiminnan syksyllä 2017. Pitkän alan kokemuksen, vapaana elävän luovuuden ja niistä syntyvien innovaatioiden sekä wanhan ajan palveluhengen yhdistelmällä olemme valmiit tekemään enemmän kuin parhaamme, että teidän jokainen tapahtuma kauttamme on suurella sydämellä toteutettu uniikki elämys. Pienistä suuriin ja edullisista premiumiin. Suomessa ja maailmalla. 24/7.


 "Johnny is one of the most brilliant-minded businessmen I know. His ideas about events, entertainment and true customer value are something everybody should be listening very carefully as I believe that Johnny is one of the trailblazers in his business sector.

Johnny von Wright is also an intelligent conversationalist, a humanist with high ethics, a kind and an empathetic person, a person you really enjoy cooperating and doing business with. I recommend you to contact Johnny when you want to add extraordinary value to your business and for your customers and other stakeholders"

Cristina Andersson

Wincoach, entrepreneur, innovation activist, author