Takaisin palvelut-valikkoon

PIKKUJOULUT

Yhtiöllämme on ainutlaatuiset resurssit toteuttaa teille upeat juhlat. Budjetista riippumatta. Yli 18 vuoden eri yhtiöiden tuoma globaali kokemus, yli 1100 toteutettua tapahtumaa, huippuluokan kontaktit ja luonteeseen kuuluva ehtymätön luovuus takaavat sen, että olette parhaissa käsissä.


 
 
 
 
 
 
 

Saatte kauttamme kaiken valmiina pakettina, niin halutessanne. Teidän ei tarvitse kuin saapua paikalle ja nauttia. Meillä on kaikenkattavan kotimaan esiintyjien listan lisäksi yli 120 000 kansainvälisen esiintyjän kontaktit intialaisista katusoittajista maailman kovimpiin tähtiin. Meillä on myös huippuluokan tekninen osasto, catering, somistus- ja lavastuspuoli etc.  Voimme toteuttaa kaiken, tarvittaessa kutsujen suunnittelusta ja kuljetuksista lähtien.


Saatte meiltä sellaisen paketin jonka haluatte. Toteutamme kaikentasoisia pikkujouluja, edullisesta normaaliin ja tasokkaasta premiumin kautta high classiin. Myös (oikeasti kv-mittapuut täyttävä) luxurytuotanto kuuluu ydinosaamisalueeseemme.

Olemme olemassa Teitä varten, ja olemme nöyrästi iloisia saadessamme palvella teitä ja luodessamme teille unohtumattomat juhlat. Pikkujoulut Suomessa tai ulkomailla, tai minkä tahansa tapahtuman missä päin maailmaa tahansa.

 

Kaikki pikkujoulupaketimme voidaan luonnollisesti toteuttaa ympäri vuoden,
myös varsinaisen pj-sesonkin ulkopuolella, ilman pikkujouluteemaa.

Lisätiedot ja varaukset:

mail@brivatum.com

050-600 33

(kyllä, siinä on oikeasti vain viisi numeroa)