YRITYS

 

Olemme Suomessa ja kansainvälisesti toimiva, tapahtumiin, elämyksiin, hyvinvointiin, seikkailuihin, koulutuksiin ja esiintyjävälitykseen erikoistunut, erittäin innovatiivinen tapahtumatuotanto- ja lifestyleyhtiö.

Meillä on todella kattava kotimainen ja kansainvälinen yhteistyöverkosto, jonka kautta voimme toteuttaa asiakkaillemme käytännössä mitä tahansa, missä tahansa ja milloin tahansa. Tasokkaasti ja tyylikkäästi – kaiken suuruisille budjeteille!

Haluamme erottua asiakkaamme eduksi myös tarjoamalla sellaisia palveluita, joita muualta ei pääsääntöisesti saa. Kun haluatte panostaa sidosryhmiinne, ja kun perinteiset keinot on jo moneen kertaan koettu, meiltä löytyy varmasti ratkaisu myös siihen asiaan!

Meillä on loputon määrä valmiita vaihtoehtoja elämyksiin ja tapahtumiin, ja luomme niitä jatkuvasti lisää. Räätälöimme kaiken kuitenkin aina asiakkaamme tarpeiden mukaan.

Meillä on yli 20 vuoden ja yli 1500 tapahtuman kokemus Suomesta ja ulkomailta. Brivatum on otettu pöytälaatikosta 2024 alusta muiden palkittujen yhtiöittemme joukkoon, ja koko yli 20 vuoden kokemuksemme fin/global siirtyy nyt myös sen hyödynnettäväksi.

Pitkän alan kokemuksen, vapaana elävän luovuuden ja niistä syntyvien innovaatioiden sekä wanhan ajan palveluhengen yhdistelmällä olemme valmiit tekemään enemmän kuin parhaamme, että teidän jokainen tapahtuma kauttamme on suurella sydämellä toteutettu uniikki elämys. Pienistä suuriin ja edullisista premiumiin. Suomessa ja maailmalla. 24/7.


 

error: Sorry!
Verified by MonsterInsights