OHJELMATOIMISTO & ESIINTYJÄT

Yhtiöllämme on myös oma ohjelmatoimisto.

Välitämme yli 1000:tta kotimaista esiintyjää, edullisista kirkkaimpaan kärkeen.

Esiintyjiä löytyy joka tilaisuuteen – mm. juontajat/hostit/seremoniamestarit, parhaat luennoitsijat ja kouluttajat kotimaasta ja ulkomailta, stand up-koomikot, imitaattorit, coverbändit, A-luokan listabändit, DJ:t, DJ-saksofonisti yhdistelmät, trubaduurit, bändit duoista big bandeihin, taikurit, maagikot, mentalistit, illusionistit, sirkustaiteilijat, jonglöörit, stand uppia ja taikuutta yhdistävät esiintyjät, extreme taikurit, extreme jonglöörit, akrobaatit, fakiirit, meediot, surmanajajat & muut specialesiintyjät etc.

Lisäksi meillä on yli 120 000 kansainvälisen esiintyjän yhteystiedot, aina intialaisista katusoittajista maailmantähtiin, sekä yli 300 brittiläistä ja amerikkalaista look-a-like esiintyjää. Osa jopa parempia kuin esikuvansa.

Johnnyn luennot

Johnny von Wright on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, työhyvinvoinnin, tapahtuma-, elämys- ja seikkailutuotannon ammattilainen, luovuuden sanansaattaja ja positiviinen motivaattori.

Johnny pitää luentoja ja koulutuksia mm. positiivisuudesta, työhyvinvoinnista, itsensä johtamisesta, itseluottamuksesta ja nothng is impossible-asenteesta. Kaikki toteutettavissa kerta- tai sarjaluentoina/-koulutuksina yritysmaailmassa, oppilaitoksissa ym.

Lisätiedot ja tarjoukset numerosta 050-600 33 tai mail@brivatum.com

error: Sorry!
Verified by MonsterInsights